Meer resultaten voor webhosting en domeinnaam

 
webhosting en domeinnaam
Kan ik de hosting opzeggen maar de domeinnaam behouden?
Wil je geen gebruik meer maken van het hostingpakket maar de domeinnaam wel bij ons blijven hosten? Dan kun je bij ons een downgrade laten uitvoeren. Hierbij vervalt het hostingpakket en houd je dus alleen een losse domeinnaam over. Houd er rekening mee dat bij een los domein geen e-mailondersteuning meer aanwezig is. Ook het instellen van mailforwarding is bij een los domein niet mogelijk. Mocht je de e-mail willen blijven gebruiken dan kan dat alleen door het bestaande hostingpakket aan te houden. Een downgradeverzoek kun je indienen via de medewerkers van onze online helpdesk. Voordat je dat doet raden we je aan eerst een backup te maken van alle data van je hostingpakket en eventuele mailberichten en databases.
webhosting goedkope hosting HostingNet webhosting hosted exchange domeinnaam en Cloud Diensten.
Bij alle webhosting pakketten kunt u e-mailadressen aanmaken en zodoende onder uw eigen domeinnaam e-mailen. goedkope hosting vind u bij HostingNet. 1.50 / per maand. 1 GB Disk Space. 2.50 / per maand. 5 GB Disk Space. 8.00 / per maand.
Hosting vergelijken. Goedkope hosting en toch kwaliteit. 325 hostingpakketten filteren op prijs webruimte PHP en Mysql HostingWijzer.nl.
Onafhankelijke vergelijking van 325 goedkope en kwalitatieve hostingpakketten.
Goedkopewebhoster. Gratis hosting Goedkope webhosting en domeinnaam registratie.
met 10.000 MB webruimte. Lets Encrypt DV SSL. PHP versie 5.5 of 7.x. Lets Encrypt DV SSL.
Hostingvergelijken.nl Domeinnamen vergelijken.
De set-up kosten de kosten voor een houderwijziging de verhuiskosten en de kosten voor een interne pull zijn eenmalige kosten. De overige kosten zijn maandelijkse kosten. Alle kosten zijn inclusief 21% BTW en gebaseerd op een afname van 1 domeinnaam. Indien u niet sorteert op een bepaald iets staan de domeinnamen waarbij de deling van de beoordeling door de kosten van de eersteperiode en de forwardingskosten het hoogst is bovenaan. De geel gearceerde domeinnaam bovenaan betreft gesponsorde content. Over ons Contact Adverteren Uw bedrijf op onze site? Ondanks onze grote zorgvuldigheid kan het voorkomen dat er verouderde of onjuiste informatie en/of prijzen op onze website staan. Ziet u iets dat niet meer klopt dan zouden wij het zeer op prijs stellen dat u ons dit doorgeeft.
Webhosting en domeinregistratie binnen 5 minuten aan de slag bHosted.
Wij gebruiken geen duur 0900-nummer telefoneren met bHosted is altijd naar een 020 nummer en mails worden snel en adequaat beantwoord. naast de reguliere webhosting en domeinnaam zaken ook zeer eenvoudig mailboxen databases URL redirects en DNS records aanmaken en beheren. U hoeft dus niet voor elke domeinnaam een aparte account aan te vragen wat scheelt in de kosten! De domeinnamen delen de ruimte van het gekozen hostingpakket. Domeinregistratie Domeinnaam controleren Domeinnaam registreren Domeinnaam verhuizen Domeinnaam hosting Domeinnaam extensies NL Quarantaine NL domein registratie BE domein registratie EU domein registratie Meerdere domeinen. Webhosting overzicht Domeinparking eMail only Hostingpakket CMS hosting. Snel naar SSL certificaten. SSL voor enkel domein.
Waar kan ik een domein het beste registreren? WebhostingAdvies.nl.
Indien u niet alleen een domeinnaam wilt registreren maar ook een hostingpakket kunt u beter het volgende artikel lezen Welke provider moet ik kiezen? Als u niet weet wat het verschil is tussen een domeinnaam en een hostingpakket kijkt u dan hier Is hosting hetzelfde als een domeinnaam? Registreer uw domein bij een lid van de SIDN. Het is het beste als u uw domein registreert bij een bedrijf dat is aangesloten bij de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland SIDN. Deze bedrijven zijn gemachtigd om domeinen direct aan te maken en te verkopen. Uw domein registeren bij een bedrijf dat geen lid is van de SIDN betekent gewoon dat dit bedrijf het domein bij een bedrijf registreert dat wel is aangesloten bij de SIDN.
Regel hier je domeinnaam webhosting. Incl. gratis website Domeinregistratie en hosting bij Hostnet.nl.
Méér dan 1 domeinnaam? Webhosting kun je ook aan meerdere domeinnamen koppelen. Dit is handig wanneer je andere varianten en schrijfwijzen van je domeinnaam wilt vastleggen. Webhosting hoef je er dan niet bij te kiezen kies in Mijn Hostnet voor de gratis dienst Doorsturen domeinnaam en de URL verwijst meteen naar de door jou opgegeven locatie/ URL. Nieuwe tweets worden geladen. Klanten waarderen onze dienstverlening. Waarom hosting bij Hostnet? Vakkundige helpdesk 7 dagen per week. Razendsnelle laadtijd van je site. In 1 muisklik applicaties installeren. Spamvrije e-mail dankzij SpamExperts.
iXL Hosting B.V. Shop Webhosting VPS Dedicated Servers Managed Hosting.
Wanneer uw domeinnaam niet juist in DirectAdmin staat gaat u naar Domain Administration. Klik op Change a Domain Name. Selecteer de gewenste domeinnaam en vul vervolgens uw wijziging in. Als u een domeinnaam uit DirectAdmin wilt verwijderen gaat u weer naar Domain Administration. Selecteer u de gewenste domeinnaam en klik op Delete. Klik op Confirm om te bevestigen. Ik kom er niet uit. U kunt ons altijd een ticket sturen en wij helpen u zo snel mogelijk!
Hosting Simpel en voordelig je eigen website online.
Dan is een eigen server voor jou de beste keus. Beveiligingslek OpenSSL gedicht Nieuws 16 Apr 2014. Nieuwe domeinnaam extensies Nieuws 14 Okt 2013. Easyhosting en Privacy Nieuws 20 Jun 2013. Bij elk webhostingpakket vanaf 500MB. Meerdere websites hosten op één pakket. Geoptimaliseerd voor Joomla Wordpress en vele andere open-source systemen! nl 4 50 per jaar vanaf. com 7 50 per jaar vanaf.

Contacteer ons