Resultaten voor mijn domeinnaam

 
mijn domeinnaam
Hoe kan ik een extra domeinnaam bij mijn pakket bestellen? Antagonist Help.
In Mijn Antagonist kies je vervolgens voor Bestellen.; Vul achter Domeinnaam de gewenste domeinnaam in en klik op Volgende.; Selecteer op het volgende scherm de gewenste domeinnaam en klik weer op Volgende.; Na het selecteren van de gewenste domeinnaam, kies je bij Stap 2: Kies het pakket voor Alleen de domeinen.;
XS4ALL Domeinnaam overdragen.
Hoe zit het met mijn privacy als ik een domeinnaam registreer? Hoe kan ik mijn domeinnaam verhuizen naar XS4ALL? Hoe kan ik mijn domeinnaam verhuizen naar een andere provider? Hoe kan ik mijn domeinnaam overdragen? Basic Unix Website. Basic Unix Website.
SIDN: Verkooptruc met domeinnamen. Trap er niet in!
Je hebt een domeinnaam gekozen en geregistreerd waardoor potentiƫle klanten direct weten wie jij bent en wat jij doet. Je richt je vooral op Nederlandse klanten, dus je hebt alleen de domeinnaam met de nl-extensie genomen. Mocht je ooit internationaal aan de slag gaan, dan kan je altijd nog een com-versie registeren.
Waar registreer ik mijn domeinnaam? En waar moet je op letten? MKB Servicedesk.
Waar registreer ik mijn domeinnaam? En waar moet je op letten? Als je voor jouw bedrijf een nieuwe website op wilt zetten, is het bedenken van een goede domeinnaam het eerste wat je moet doen. Als je eenmaal een geschikte domeinnaam hebt, moet je deze registeren.
Verhuizen van mijn domeinnaam Zakelijk KPN Forum.
Domeinnaam Online Webhosting Online. Verhuizen van mijn domeinnaam. Welkom op het. Zakelijk KPN Forum. Zoeken of Stel uw vraag. Domeinnaam Online Webhosting Online. Verhuizen van mijn domeinnaam. Beantwoord Verhuizen van mijn domeinnaam. 6 maanden geleden. 3 april 2017. Domeinnaam Online Webhosting Online.
Hoe kan ik mijn domeinnaam opzeggen? Domeinnamen FAQ VDX.
Mijn domeinnaam staat in quarantaine, kunnen jullie deze er uit halen? Welke opzegtermijn wordt gehanteerd voor mijn lopende diensten? Hoe kom ik aan de EPP-code / verhuiscode van mijn domeinnaam? Wat is het verschil tussen het opzeggen en verhuizen van een domeinnaam?
Kan ik mijn domeinnaam wijzigen?
Nee, het is niet mogelijk om jouw domeinnaam te wijzigen. Het is wel mogelijk om je bestaande domeinnaam op te zeggen en een nieuwe domeinnaam vast te leggen. Indien er webhosting aan jouw bestaande domeinnaam is gekoppeld, gaat deze niet automatisch mee naar de nieuwe domeinnaam. In Mijn Hostnet kun je je nieuwe domeinnaam koppelen aan je webhostingpakket.
Kan ik mijn domeinnaam wijzigen?
Kan ik mijn domeinnaam wijzigen? Kan ik mijn domeinnaam wijzigen? Nee, het is niet mogelijk om een domeinnaam te wijzigen. Het is echter wel mogelijk om uw huidige domeinnaam op te zeggen, en vervolgens een nieuwe domeinnaam te registreren. U kunt hiervoor wel hetzelfde hostingpakket blijven gebruiken.
Kan ik mijn domeinnaam wijzigen? Mijnwebwinkel.
Kan ik mijn domeinnaam wijzigen? Geupdate op: 31 mei 2017. Stel, je assortiment is gewijzigd waardoor je domeinnaam niet meer voldoet. Of je had toch niet zo'n' slimme keuze gemaakt toen je het domein koos of er blijkt een tikfout in te staan, maar daar hebben we het verder niet meer over.
TransIP Knowledge Base Ik wil mijn domeinnaam koppelen aan mijn VPS.
Ik wil mijn domeinnaam koppelen aan mijn VPS. Domeinregistratie Basis DNS. Wanneer je een VPS hebt om jouw website te hosten, dan kun je in tegenstelling tot bij een webhostingpakket niet automatisch jouw domeinnaam naar de VPS laten verwijzen tenzij dit jouw standaard DNS-instelling is.

Contacteer ons