Op zoek naar domeinnaam verkopen?

 
domeinnaam verkopen
Domeinnaam Verkopen Nu op DomeinStock.nl.
Home Domeinnaam kopen Domeinnaam verkopen Merknaam bedenken Waarde domeinnaam Nieuws Contact. Plaats nu GRATIS je domeinnaam op Domeinstock.nl. Domeinstock zorgt eenvoudig voor de verkoop van je domeinnaam. Via e-mail wordt je direct op de hoogte gehouden van alle biedingen. We berekenen geen kosten voor de plaatsing of onderhandeling. Pas bij verkoop wordt 19% van het gerealiseerde. verkoopbedrag in rekening gebracht. Het verkoopbedrag bepaal je helemaal zelf en het plaatsen. van een domeinnaam is geheel gratis. Je kunt na het aanmelden eenvoudig je domeinnamen toevoegen aan onze website. Op al je domeinnamen kunnen potentiele kopers een bieding plaatsen.
Verkoop nu op de Domeinnaam veiling Catawiki.
Hierdoor kan het zijn dat de site niet goed wordt weergegeven. Verdien meer door te verkopen in Catawiki's Domeinnaam veiling. Begin nu met verkopen. Met een internationaal publiek is Catawiki het perfecte platform voor het verkopen van uw kavel. Een kleine greep uit het aanbod in onze Domeinnaam veiling. Over Catawiki onze veilingen. Registreer u gratis en begin met verkopen om op een veilige manier geld te verdienen. Catawiki is het snelst groeiende online veilinghuis ter wereld. Onze website is een platform waarop internationale bieders speciale en unieke objecten kunnen kopen en verkopen. Hoe onze veilingen werken.
Domeinnaam verkopen? Simpel en snel een zeer groot bereik.
Welke betalingsmethodes accepteren jullie? Meld je gratis aan! Plaats een bod Nog geen account? Meld je aan voor een account. No cure no pay. Elke dag nieuwe veilingen. 1 jaar gratis domeinregistratie. Vul hieronder je gegevens in om te registreren. land Kies een land.
Domeinnaam verkopen ervaringen? Internetproviders en Hosting GoT.
woensdag 30 mei 2012 1908. Laatst online 27-06 2112. Ik kreeg enkele weken geleden een mail waarvan ik niet zo heel goed wist wat ik er nu van moest denken en wat ik nu moest doen. De mail was van een klein grafisch eenmansbedrijfje naam doet er even niet toe die mijn domeinnaam over wilde kopen.
Domeinnamen marktplaats / DomeinMatch.nl.
GA NAAR ALLE THEMAVEILINGEN. GA NAAR ALLE LOPENDE VEILINGEN. Koop en verkoop domeinnamen op domeinmatch.nl. Op Domeinmatch.nl kun je risicoloos zaken doen met kopers en verkopers van domeinnamen. Dankzij de marktplaats en het veilingsysteem is het heel eenvoudig om domeinnamen te kopen en verkopen.
Domeinveiling Koop en verkoop je domeinnamen GoDaddy NL.
Word vandaag nog lid! Ja ik wil lid worden van GoDaddy-veilingen. GRATIS Domeinmelding Pro-bewaking voor 100 domeinen. Ben je klaar om je domeinnaam te verkopen? Wil je bieden op een naam die al bestaat? Dan zul je zeker lid willen worden van GoDaddy-veilingen het nieuwe veilinghuis op internet voor alles wat met domeinen te maken heeft gebouwd op bewezen GoDaddy systemen en ondersteuning! De gemiddelde resaleprijs voor de aftermarket is tussen 2004 en 2005 met 24% gestegen de resalemarkt voor domeinen is populairder dan ooit.
Verkoop uw domeinnamen via het platform van Sedo.
Sedo zorgt voor de rest. Zodra uw domein is verkocht wordt onze kosteloze trustservice geactiveerd na ontvangst van de betaling dragen wij uw domein over aan de koper. Wanneer is het het waard een domeinnaam te verkopen. een domeinverkoop is altijd de moeite waard! De jaarlijkse registratiekosten zijn meestal laag de winst en verkoopkansen bij Sedo groot! Als u uw domein voorheen gebruikt voor een campagne niet meer nodig hebt. Als u uw domein als investering te gelde wilt maken. Als u een trendbegrip hebt geregistreerd en dit winstgevend wilt verkopen. Naast ons hoofdadres thomascook.de gebruiken we voor tijdelijke reclame-acties ook andersluidende campagne domeinen. In plaats van deze na afloop van de actie simpelweg ongebruikt te laten liggen hebben we besloten één ervan via Sedo te verkopen.
Domeinnaam kopen of verkopen.
Houdt dan rekening met een aantal zaken. Dit artikel legt uit waar je op moet letten en hoe je tot een goede prijs komt voor een domeinnaam. Er zijn geen verplichtingen of regels bij het bepalen van een prijs voor een domeinnaam. Je kunt zelf bepalen wat je voor een domeinnaam vraagt. Natuurlijk geldt hier wel dat je redelijk moet blijven als je je domeinnaam echt wilt verkopen. Domeinnamen verschillen ook in waarde. Hoe langer een domeinnaam hoe minder waard deze eigenlijk is. Korte domeinnamen zijn moeilijk te krijgen makkelijk te onthouden en daardoor zeer gewild. Voor een korte domeinnaam wordt doorgaans dan ook meer geld gevraagd. Dit geldt ook voor generieke domeinnamen. Wil je een domeinnaam kopen?
Ik wil mijn domein overdragen of verkopen aan een andere partij Helpdesk TransIP.
Wil je onze helpdesk snel bereiken? Stuur dan een ticket via het controlepaneel. Ik wil mijn domein overdragen of verkopen aan een andere partij. Het is mogelijk dat je een domeinnaam wilt verkopen aan een andere partij. De financiële afhandeling van de verkoop kan je in zulke gevallen zelf regelen daar hebben we geen speciale diensten voor. Om de domeinnaam te verhuizen naar de nieuwe eigenaar is in de meeste gevallen alleen een verhuiscode nodig. De verhuiscode vind je in het controlepaneel. Dit doe je als volgt. Ga naar Domein Hosting. Klik op je domeinnaam. Scroll omlaag naar Autorisatiecode. Daar zie je ofwel de verhuiscode getoond worden of een link om deze aan te vragen.
Domeinnamen verkopen en Domeinnaam parkeren.
Sedo is s werelds grootste handelsplatform op het gebied van domeinnamen. Zet je domeinnamen te koop. Gebruik je je domeinnaam niet meer? In plaats van opzeggen kun je je domeinnaam ook bij Sedo te koop aanbieden. Je bepaalt zelf de verkoopprijs of je laat bezoekers een bod doen. Je domeinnaam te koop zetten? Meld je aan bij Sedo en zet via hun systeem je domeinnaam te koop. Verdien geld met je geparkeerde domeinnamen. Je kunt je domeinnamen ook doorlinken naar een commerciële Sedo-pagina met advertenties. Clicks op deze advertenties leveren je een vergoeding op. Meld je aan bij Sedo en maak via hun systeem een parkeerpagina met advertenties aan.

Contacteer ons