Op zoek naar domeinextensies?

 
domeinextensies
Domeinextensie kiezen.
Het is niet alleen belangrijk om een goede domeinnaam te kiezen, ook de extensie het gedeelte achter de punt is belangrijk. Lees welke soorten domeinextensies er bestaan en hoe u de meest geschikte domeinextensie kiest. Hebt u een goede domeinnaam geregistreerd?
Domein Extensies kies een passende domein extensie!
Naast een domeinnaam hebt u ook een extensie nodig. Er zijn twee typen domeinnaam extensies waar u uit kunt kiezen: een landgebonden extensie of een algemene extensie. Een voorbeeld van een landgebonden extensie is nl voor Nederland. Voorbeelden van algemene extensies zijn com en org.
Nieuwe domeinextensies, gTLD-extensies Ontdek je volgende domein GoDaddy NL.
Door de introductie van nieuwe gTLD's' heb je een nieuwe kans de domeinnaam te bemachtigen die je graag wilt hebben. Doordat veel van de nieuwe domeinextensies specifiek gericht zijn op bepaalde bedrijfstakken, interesses of locaties, kan jouw internetadres mensen nu precies vertellen wat voor zaken je doet of waar je zaken doet.
Domeinnaam extensies Alle populaire domein extensies.
Lijst van de nieuwe domeinextensies. De ICANN lanceert Internet Corporation for Assigned Names and Numbers in de komende jaren een totaal van 1400 nieuwe gTLDs Top Level Domains. Deze extensies en tientallen anderen zijn ook vast te leggen bij Xel Media.;
Lijst van topleveldomeinen op het internet Wikipedia.
Er zijn de volgende generieke topleveldomeinen gTLD's.: TLD Betekenis Opmerkingen. Address and Routing Parameter Area. Domein voor bedrijven, organisaties en individuen in Aziƫ, Australiƫ en de Stille Zuidzee. overheid van de Verenigde Staten. Alleen te registreren door Amerikaanse overheidsinstanties. domein van ICANN.
Domeinnaam extensies Kies uit 450 nieuwe domeinextensies.
Op zoek naar een geschikte domeinnaam? Met keuze uit meer dan 450 domeinextensies zit je bij TransIP altijd goed! Mocht de nl of com variant reeds geregistreerd zijn door iemands anders, kan je altijd nog een domeinnaam registeren met een andere domeinextensie.
Nieuwe Domein Extensie? Goedkoop in alle Domeinextensies!
Sinds januari 2014 worden geleidelijk nieuwe generieke domeinextensies gelanceerd die extra duidelijkheid geven aan het onderwerp van de website waarvoor ze gebruikt worden. Deze nieuwe domein extensies zijn vaak een goed alternatief voor een nl, be, com, eu of net domeinnaam.
Wat zijn goede domeinextensies?
Omdat er vandaag de dag zoveel keuzemogelijkheden voor domeinextensies zijn, vind je hieronder een beknopt overzicht van wat er allemaal verkrijgbaar is, wat in mijn optiek de beste toepassingen van de verschillende extensies zijn en welke domeinextensies waardevol zijn als je zelf je eigen website begint.
Alle nieuwe domeinextensies registreer je direct bij TransIP.
Met keuze uit meer dan 450 domeinextensies zit je bij TransIP altijd goed. Check hieronder alle beschikbare domeinextensies en de bijbehorende prijzen. Door op Meer informatie te klikken kan je specieke informatie over de extensie bekijken. Heb je een vraag over een nieuwe domeinextensie of de lancering van een extensie?
Ruim 300 verschillende domeinextensies SoHosted.
Op deze pagina vind je ruim 300 domeinextensies die je direct kunt registreren. De prijzen die je ziet zijn per jaar. Pre-order domeinextensies vind je op de pagina nieuwe domeinnamen. Top 10 nieuwe extensies. Alle domein extensies. Anoniem domeinnaam registreren.

Contacteer ons