Zoeken naar dedicated server

 
dedicated server
Dedicated server 3 definities Encyclo.
Een dedicated server is de server die men huurt inclusief plaatsing in een datacentrum of een serverruimte van een provider. De klant huurt de computer hardware inclusief besturingssysteem, colocatie met plaatsing en bandbreedte en in het geval van een managed dedicated server ook de beheerdiensten.
dedicated server Vertaling Engels-Nederlands.
Voorbeeldzinnen met dedicated server. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. ENNL: dedicated server. ENNL: dedicated server. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004.
webhosting Flexwebhosting.nl.
VZ software is een container laag waardoor je server makkelijker beheerd kan worden. Als je in de toekomst bijvoorbeeld wilt upgraden naar een andere dedicated server kunnen we snel en eenvoudig een server-image maken en deze image vervolgens plaatsen op de nieuwe hardware.
NFOrce Entertainment B.V. Dedicated Servers.
NFOrce Entertainment B.V. Dedicated servers are private and are not being monitored apart from bandwidth usage. Dedicated Servers are being used for a variety of services such as Website hosting, data storage/backup, mediastreaming and reseller hosting. You can let our engineers assemble a server which entirely fits your needs.
Dedicated server Wikipedia.
Een dedicated server is de server die men huurt inclusief plaatsing in een datacentrum of een serverruimte van een provider. De klant huurt de computer hardware inclusief besturingssysteem, colocatie met plaatsing en bandbreedte en in het geval van een managed dedicated server ook de beheerdiensten.
Kimsufi: een voordelige dedicated server!
Ga naar het forum. Ons concept: een betaalbare dedicated server! Om u de best mogelijke prijs te garanderen, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit, gebruiken wij bij de Kimsufi server alleen de essentiële onderdelen en diensten. De Kimsufi server zal zowel rechtstreeks als via duizenden resellers op alle continenten worden verkocht.
Dedicated server Versio.
Hallo iedereen, Als ik achter 1 maand de server wil stop zetten, is dat mogelijk? Fabien Versio medewerker. Reactie geplaatst op: 30-01-2014 om 2210.: Hallo, dit is mogelijk, echter kunnen we géén creditatie opstellen voor de resterende periode. Vond u dit antwoord nuttig?
Dedicated servers vergelijken Hosting in Nederland.
Wat zijn dedicated servers? Een dedicated server is een fysieke server die door de hosting provider in een serverkast in een datacentrum wordt geplaatst, en aan slechts één klant verhuurd wordt. Omdat de hardware niet gedeeld hoeft te worden, zijn de prestaties van een dedicated server relatief voorspelbaar.
Mihos Cloud.
Dedicated server Pronation-IT.
Bij Pronation-IT is het ook mogelijk om een volledige server te huren. Het grote voordeel van een dedicated server is dat u geen eigen server hoeft aan te schaffen waardoor u flink kunt besparen op de kosten! Bij dedicated hosting huurt u een voorgeïnstalleerde server met de nodige bandbreedte voor een vast bedrag per maand.

Contacteer ons