Resultaten voor dedicated server

 
dedicated server
iu.nl Dedicated Servers Managed Hosting VPS Servers Colocation Whois.
Middels een Service Level Agreement kunt u tevens rekenen op gegarandeerde responstijden op uw servers van ervaren systeembeheerders welke 24x7 aanwezig zijn in ons datacenter te Amsterdam. De Dedicated Server Basic is een betrouwbare server die geschikt is voor middelgrote toepassingen. Deze Dedicated Server beschikt minimaal over. 1 x 4core Xeon 1 x 4core max. 4GB Ram 32GB max. 120GB SSD 8 disks max. Windows of Linux OS. Dedicated Server Advanced beschikt over server hardware voor maximale performance. Deze dedicated server beschikt minimaal over. 1 x 6core Xeon 2 x 14core max. 8GB Ram 1TB max.
Dedicated Servers Shock Media B.V. Managed Hosting.
Dedicated Servers op maat geleverd. U wilt een Dedicated Server die precies aansluit bij uw eisen en niet een standaard Dedicated Server die daarbij in de buurt komt. Shock Media biedt daarom Dedicated Servers die op maat worden geconfigureerd om u de maximale snelheid stabiliteit en algehele betrouwbaarheid te bieden. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid van SSD-caching tot multicore processor systemen. De specialisten van Shock Media geven u eerlijk en uitgebreid advies voor een oplossing die aansluit bij uw situatie. De ultieme configuratie voor uw situatie.
Dedicated servers.
Bedrijfskritische toepassingen vragen om bedrijfszekere hardware. Bij afname van een dedicated server hoeft u niet te investeren in hardware. Wel heeft u alle vrijheid om te bepalen welk besturingssysteem u wilt draaien u krijgt root toegang om de server naar eigen inzicht te configureren of laat dat aan ons over. U hoeft zich geen zorgen te maken over hardware wanneer er iets defect raakt vervangen wij het voor u! DL360Gen9 Als elke milliseconde telt. 2 x Intel E5-2650v3 processor. 2 x 10Core HT totaal 40 cores. 2 IPv4 adressen met rDNS.
De dedicated server voor al uw projecten So you Start.
So you Start producten zijn ontworpen om te voldoen aan uw prestatie en stabiliteit eisen en zijn geoptimaliseerd om te garanderen dat wij een maximale betrouwbaarheid en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden. Dedicated servers Dedicated Cloud solutions en data-georiënteerde diensten en Big Data worden ondersteund door de infrastructuren van OVH de nr.3 host wereldwijd die eigen ondersteuningsdiensten support deskundige teams gebruiksvriendelijk control panel heeft. Innovatie zit in ons DNA. So you Start onderscheidt zich van andere aanbieders omdat wij voortdurend exclusief unieke technologieën bieden netwerk hardware virtualisatie IT etc. U zult een van de eersten zijn om cutting-edge solutions te testen en deze te integreren in uw infrastructuur. So You Start is een ontmoetingspunt tussen de beste bewezen technologieën en de meest essentiële innovaties.
Voordelen van een dedicated server servdiscount.com.
Voordelen van een dedicated server. Een server een hardwaresysteem een echte machine. Een dedicated server zijn servers die bestaan uit echte hardware. Er is geen sprake van virtualisatie en de server is voor u als gebruiker volledig beschikbaar. Bij servdiscount.com kunt u voordelige dedicated servers huren voor een maandelijkse huurprijs. U krijgt daarmee uw eigen hardware voor uw project. De faciliteiten van de rootserver zijn uitsluitend voor u en passen volledig bij uw wensen. Het voordeel van dedicated rootservers tegenover virtuele servers is dat u het gehuurde hostsysteem niet met andere onbekende gebruikers hoeft te delen.
Dedicated servers in Nederland Vimexx Hosting.
Reseller hosting Nederland Reseller hosting Belgie. Dedicated server hosting de beste oplossing voor de meest krachtige workloads en applicaties die gehost moeten worden. Afgelopen dagen zijn er 873 domeinnamen geregistreerd 179 shared webhosting pakketten en 127 reseller hosting pakketten afgenomen. Goedkope dedicated server hosting in Nederland. Je applicatie heeft behoefte aan meer snelheid opslag ruimte of stabiliteit. In dat geval is een dedicated server een zeer geschikte oplossing. De dedicated server is exclusief voor jou beschikbaar waardoor je optimale controle snelheid en stabiliteit zult ervaren. Betrouwbaar en bewezen netwerk.
Dedicated server Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Een dedicated server is de server die men huurt inclusief plaatsing in een datacentrum of een serverruimte van een provider. De klant huurt de computer hardware inclusief besturingssysteem colocatie met plaatsing en bandbreedte en in het geval van een managed dedicated server ook de beheerdiensten. De leverancier is verantwoordelijk voor de aanschaf en afschrijving van de hardware voor de kosten om de server online bereikbaar te houden en voor de huur van de rackspace in het datacentrum. De serverruimte is vaak voorzien van moderne koeltechnieken noodstroomvoorziening en beveiliging. Ook is de netwerkinfrastructuur vaak van hoge kwaliteit. Dedicated servers worden vaak tegen scherpe tarieven aangeboden. De leveranciers hebben een groter inkoopvolume dan de huurders los van elkaar.
Virtuele en Dedicated Server Hosting.
Volledig naar wens te configureren en binnen een werkdag opgeleverd. Klik op de prijs om de server naar wens samen te stellen. Direct uw hosting domein of server pakket bestellen?
Dedicated servers vergelijken Hosting in Nederland.
Omdat de hardware niet gedeeld hoeft te worden zijn de prestaties van een dedicated server relatief voorspelbaar.
Hosting.nl Veel Gestelde Vragen Wat is een Dedicated Server.
Wat is een Dedicated Server. Een dedicated servers is een fysieke server die geheel voor u geïnstalleerd en geplaatst wordt in het datacenter. Bij een dedicated server bent u niet zelf eigenaar van de fysieke server maar betaalt u voor de huur van de server de verbinding naar de server en de plaatsing van de server in het datacenter. Dedicated servers zijn vooral geschikt voor websites die veeleisend zijn of mensen die meerdere tot een groot aantal websites willen hosten zoals webdesigners. Met een Dedicated Server kunt u uw eigen server volledig op maat maken zodat deze precies voldoet aan de eisen van uw webapplicaties en de geschatte groei ervan.

Contacteer ons