Zoeken naar nl domein host

 
nl domein host
Pas op! Factuur NL Domein Host is nep ipsis.nl.
Wat doen we. Factuur NL Domein Host is nep. Een aantal klanten van ons hebben de afgelopen dagen een factuur via e-mail ontvangen van NL Domein Host. De e-mail heeft als onderwerp Domeinregistratie" en bevat een pdf als bijlage. Deze pdf bevat een nep factuur.
Spookfactuur NL Domein Host U.P.S.V. Unitas" Pharmaceuticorum."
Spookfactuur NL Domein Host. Spookfactuur NL Domein Host. Een bedrijf dat zichzelf NL Domein Host noemt, probeert door het versturen van spookfacturen onder andere apotheken op te lichten. Hiervan heeft de KNMP een melding gekregen. 21 July 2017 KNMP 0 Comments.
NL Domein Host spookfacturen vir2biz your web world Doetinchem Nederland Arendonk Belgiƫ.
NL Domein Host spookfacturen. Helaas zijn er weer nepfacturen in omloop van NL Domein Host. Deze facturen ontvangt u per mail met daarbij een PDF bijlage met de factuur. Op deze factuur wordt aangegeven dat er betaald moet worden voor de registratie van een domeinnaam en een DNS-/redirectservice of hosting.
Weer spookfactuur NL Domein Host Fraudehelpdesk Fraudehelpdesk.
Weer spookfactuur NL Domein Host. 7 november 2017. Er zijn alweer valse facturen in omloop afkomstig van NL Domein Host. Let op, betaal deze niet! De afzender wekt de indruk dat u nog 175, moet betalen vanwege de registratie van een domeinnaam.
NUVO Pas op voor nepfactuur van Domein Host Nederland.
Pas op voor nepfactuur van Domein Host Nederland. Veel ondernemers hebben een nepfactuur ontvangen van Domein Host Nederland. Hoewel in de rechterbovenhoek staat dat het een factuur betreft, staat in de kleine lettertjes juist dat het slechts om een aanbieding gaat.
Let op spookfacturen van NL Domein Host!
Let op spookfacturen van NL Domein Host! Heb je ook mail gehad van NL Domein Host? Trap er dan vooral niet in, dit zijn namelijk spookfacturen. In de bijlage vind je een document dat erg op een factuur lijkt. Lees je echter de kleine lettertjes, dan zie je dat het een offerte betreft.
Dordtse bedrijven ontvangen nepfacturen van NL Domein Host Avant Webdesign Dordrecht.
Dordtse bedrijven ontvangen nepfacturen van NL Domein Host. DORDRECHT De afgelopen dagen hebben vele Dordtse bedrijven een flinke nepfactuur ontvangen voor de verlenging van hun domeinnaam. De afzender is het niet bestaande bedrijf NL Domein Host. Zie ook de voorbeeldafbeelding bij dit bericht.
Waarschuwing: spookfacturen van NL Domein Host MODX CMS-Hulp.
Waarschuwing: spookfacturen van NL Domein Host. Lees de kleine lettertjes goed van de factuur van NL Domein Host: Dit" is een aanbieding en geen factuur, betaling van deze aanbieding wordt beschouwd als opdrachtbevestiging" Deze nep of spookfacturen niet betalen dus!
NL Domein Host spookfactuur herkennen Extendure.
SIDN Stichting Internet Domeinregsistratie Nederland geeft aan helaas niets te kunnen doen tegen NL Domein Host en de spookfacturen. De juridische weg om NL Domein Host aan te pakken is om van de spookfactuur aangifte te doen bij de politie.
Nieuwe ronde spookfacturen van NL Domein Host KovoKs BV ICT Cloud Webdevelopment Zimbra.
NL Domein Host stuurt deze spookfacturen in de hoop dat mensen niet goed weten bij wie hun domeinnaam gehost is en de factuur dan betalen. In de kleine letters onderaan in de factuur staat ook dat deze factuur een aanbieding is.

Contacteer ons