Zoeken naar nl domein host

 
nl domein host
Spookfactuur NL Domein Host KNMP.nl.
070 373 73 73. U bent hier: Home Nieuws actualiteit Nieuws 2017 Spookfactuur NL Domein Host. Spookfactuur NL Domein Host. 21 juli 2017. Een bedrijf dat zichzelf NL Domein Host noemt, probeert door het versturen van spookfacturen onder andere apotheken op te lichten.
Nieuwe spookfacturen NL Domein Host in omloop Alerts Opgelicht! AVROTROS programma over oplichting en fraude en bedrog.
Nieuwe spookfacturen NL Domein Host in omloop. Nieuwe spookfacturen NL Domein Host in omloop. Opnieuw zijn spookfacturen van NL Domein Host in omloop. Hiervoor waarschuwt de Fraudehelpdesk. Het lijkt te gaan om een factuur, maar is in werkelijkheid een aanbieding.
Pas op! Factuur NL Domein Host is nep ipsis.nl.
Wat doen we. Factuur NL Domein Host is nep. Een aantal klanten van ons hebben de afgelopen dagen een factuur via e-mail ontvangen van NL Domein Host. De e-mail heeft als onderwerp Domeinregistratie" en bevat een pdf als bijlage. Deze pdf bevat een nep factuur.
IGD Spooknota Doetinchem. NL Domein Host in omloop IGD Doetinchem.
Commissies en Werkgroepen. Home Overig nieuws Spooknota NL Domein Host in omloop. Spooknota NL Domein Host in omloop. NL Domein Host is actief op het gebied van spooknotas. De nota staat niet op naam en het betreft een IBAN nummer vanuit Spanje.
Spookfacturen van NL Domein Host.
De partner voor succesvol online profilering. Spookfacturen van NL Domein Host. Pas op voor spookfacturen NL Domein Host. Het is weer zover, er zijn weer spookfacturen van NL Domein Host of Domeinhost Nederland in omloop. Verschilende relaties hebben ons gevraagd of wij weten waar de facturen vandaan komen.
NL Domein Host spookfactuur herkennen Extendure.
SIDN Stichting Internet Domeinregsistratie Nederland geeft aan helaas niets te kunnen doen tegen NL Domein Host en de spookfacturen. De juridische weg om NL Domein Host aan te pakken is om van de spookfactuur aangifte te doen bij de politie.
Spookfacturen NL Domein Host Domein Host Nederland.
Home Blog Spookfacturen NL Domein Host. Spookfacturen NL Domein Host Domein Host Nederland. Robiz.nl waarschuwt haar klanten voor" spook-facturen" welke verzonden worden door NL Domein Host/Domein Host Nederland uit Sittard. Afgelopen maanden is dit bedrijf weer actief begonnen met het versturen.
SIDN: Let op spookfacturen!
Dit is het landelijk meldpunt voor acquisitiefraude, te bereiken via fraudemeldpunt.nl. Helaas kunnen wij geen juridische stappen ondernemen tegen deze ondernemingen, omdat NL Domein Host en Domeinhost Nederland geen registrar van SIDN zijn of gebruik maken van onze bedrijfsnaam of logos. Voorbeeld spookfactuur NL Domein Host.
NUVO Pas op voor nepfactuur van Domein Host Nederland.
Pas op voor nepfactuur van Domein Host Nederland. Veel ondernemers hebben een nepfactuur ontvangen van Domein Host Nederland. Hoewel in de rechterbovenhoek staat dat het een factuur betreft, staat in de kleine lettertjes juist dat het slechts om een aanbieding gaat.
Spooknota NL Domein Host NOA Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven.
Een NOA-collega heeft een nepfactuur van NL Domein Host ontvangen. Dit acquisitiebureau was eerder al actief en duikt nu opnieuw op. Verwarrend, want u kunt denken dat het om uw domeinregistratie gaat, waar u wél een contract mee kunt hebben.

Contacteer ons