Zoeken naar hostingdiscounter

 
hostingdiscounter
Forum JoomlaNL: opgelost joomla site van hostingdiscounter! 1/1.
De versie van de extensie waar de vraag over gaat. Onderwerp: opgelost joomla site van hostingdiscounter! joomla site van hostingdiscounter! 23 mrt 2014 1637: 1. ik heb een site draaien bij hostingdiscounter! voor dat je bij de Administrator pagina komt ben je verplicht je ftp gebruikers en Wachtwoord invullen!
De jaarcijfers bekeken: HostingDiscounter ISPam.nl.
Dat HostingDiscounter hier in het bekeken jaar ruim onder de 1 zit toont aan dat het bedrijf heel goed gefinancierd is. Dit blijkt ook wel uit een solvabiliteitsratio van 025. Dit betekent dat de balans van HostingDiscounter voor 25% uit eigen geld en vermogen bestaat.
Hostingdiscounter hosting wfsidee.
Web Adressen pagina vorige pagina. Hostingdiscounter hosten website op discount condities. citaat: HostingDiscounter maakt gebruik van datacenters op verschillende locaties. De hoofdlocatie is Data Center Arnhem. Naast de hoofdlocatie heeft HostingDiscounter twee back-uplocaties, te weten BIT Ede en Mobistar Brussel, Belgie.
HostingDiscounter hosting pakketten vergelijken met prijzen, reviews en contactgegevens HostingWijzer.nl.
HostingDiscounter heeft 4 hosting pakketten met prijzen van 121, tot 1210, per maand en schijfruimte vanaf 0 mb tot 0 mb. Bij de ervaringen is het laagste cijfer een 43, en het hoogste cijfer een 53, de gemiddelde score van HostingDiscounter is een 47.
Alle Hosting Discounter ervaringen pagina 1 WebHosters.nl.
Uiteraard Hostingdiscounter hiervan een bewijs gestuurd factuur van de andere provider waarbij ik deze domeinnaam webruimte al vele jaren heb, maar dat lezen ze niet eens. Ze sturen elke keer een standaard antwoord dat ik niet op tijd opgezegd zou hebben.
Hostingdiscounter.
Mochten ze verder lastig blijven en stappen ondernemen kun je deze email ten alle tijden overleggen. Ik ken Hostingdiscounter en heb hier zelf ook iets lopen, het is echter een onprofessioneel en met name waanzinnig klantonvriendelijk bedrijf! Ik heb een nare ervaring met hen gehad en dit vermeld op ISPgids.nl waarop de eigenaar nog onvriendelijker werd en met stappen dreigde.
HostingDiscounter Beoordelingen Lees www.hostingdiscounter.nl verkopersbeoordelingen. Trustpilot beoordelingen.
Naar ons weten, vraagt HostingDiscounter klanten om hun ervaring te delen op Trustpilot. Naar ons weten, nodigt dit bedrijf geen klanten uit om een beoordeling op Trustpilot te schrijven. Beoordeel HostingDiscounter nu. Beweeg de muis over de sterren en klik om het aantal sterren te kiezen.
HostingDiscounter en Software updates.
Hallo, ik heb een vraagje. Ik heb een site gehost door HostingDiscounter en ik wou mijn CMS installeren maar hij geeft een fout omdat de versie van PHP te laag is. Dus heb HostingDiscounter gemailt met de vraag of zei misschien alles kunnen updaten zodat alles werkt.
DIG / Wordpress uploaden ik snap geen zak van hun instructies forum.fok.nl.
WordPress requires that your web server is running PHP. Your server does not have PHP installed, or PHP is turned off. Update: this issue is beyond mijn control and Hostingdiscounter is zo kind to do a new install for me right nou.
Hosting discounter review Host-tips.com.
De routing bij Hosting discounter wordt verzorgd door redundante Juniper routers en via de NL-ix en i4 Networks netwerken zijn er meerdere peering en transit sessies actief met verscheidene partijen. Naast de hoofdlocatie heeft HostingDiscounter twee back-uplocaties, te weten BIT Ede en Mobistar Brussel, Belgie.

Contacteer ons